مزین شدن خیابانها و معابر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به نام شهدا

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۵ کد : ۳۶۸۱ اخبار دانشگاه اخبار صفحه اصلی اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۸۹
ـ طرح نصب تابلوی مزین به نام شهدا در سطح خیابان‌ها و معابر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به مناسبت چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی و اولین سالگرد شهادت سردار دل‌ها برگزار شد.
مزین شدن خیابانها و معابر  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز  به نام شهدا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، حجت الاسلام و المسلمین فرج اله براتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اعلام این خبر افزود: در این طرح فرهنگی و ارزشی  خیابانها و بوستانهای دانشگاه مزین به نام مبارک شهدای دانشجوی مدافع حرم این دانشگاه شد.

وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ،  ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره آنها را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.

براتی با بیان این مطلب که نام مبارک شهیدان و مشاهده تصاویر آنان ، یادآور اخلاص، گذشت و جانفشانی است گفت:

شیرمردانی که در دوران های مختلف از دفاع مقدس گرفته تا شهدای امنیت و مدافعان حرم، حماسه‌ها آفریدند و در راه آرمانها و ارزشهای اسلامی  به شهادت رسیدند و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به رسم وظیفه و ادای احترام به آنها، خیابان های خود را به نام این شهدا مزین کرده ‌است تا حماسه آفرینی های آنان برای جوانان امروزی الگو و سرمشقی باشد.

رییس واحد اهواز همچنین از نامگذاری درخت های موجود در این دانشگاه به نام شهدا در آینده ای نزدیک خبر داد.

( ۲ )